De ervaring van een allrounder.

De kennis van een specialist.

Op zoek naar tijdelijke vervanging van een medewerkster, vanwege ziekte of zwangerschapsverlof? Komt jouw vaste communicatieadviseur of -afdeling handen te kort? Heb je een groot project of een fusie in het vooruitzicht, met alle bijkomende drukte van dien? Of wil je een event organiseren en heb je geen idee waar te beginnen? communiKate adviseert, organiseert, coördineert en – expect the unexpected – improviseert.

Van corporate communicatiestrategie tot projectcommunicatie en van het begeleiden van huisstijltrajecten tot het organiseren van bijeenkomsten; communiKate doet het allemaal. En vakkundig.

Door mijn ervaring heb ik aan een half woord genoeg. Zelfstandig werken is geen probleem, onderdeel vormen van een team ook niet. Flexibiliteit gegarandeerd. Naast uitvoerende taken kan ik ook opereren als senior communicatieadviseur. Ideaal als sparring partner, die op afroep beschikbaar is. Ondernemend als adviseur, die met een frisse blik uw communicatieplannen bekijkt. En stimulerend als coach voor je eigen communicatiemedewerkers.